vineri, 16 martie 2012


Daca ai putea deveni orice ti-ai dori, cine ai vrea cu adevarat sa fii?  Cum sa facem sa devenim ce ne dorim? Secretul este sa consideram ca deja s-a intamplat, sa simtim bucuria si fericirea ca ce ne dorim, avem deja!  Sa patrundem in tainica fericire a lucrului  implinit !

Studii facute la Institutul de Cardiologie din California, au demonstrat ca inima noastra nu este doar un organ, ea are inteligenta si genereaza un camp electromagnetic in afara corpului. Inima noastra comunica cu mediul exterior prin emotii, emotii cauzate de convingerile noastre.

1. ADN-ul uman are influenta asupra lumii inconjuratoare.

Un cercetator rus a introdus ADN uman intr-o eprubeta vidata. Materia , energie condensata, este alcatuita din particule de lumina, fotoni. (substanta din care sunt alcatuiti atomii).  S-a constatat ca, printr-o forta tainica, ADN-ul ordona fotonii in forme regulate anume. Cand ADN-ul a fost extras din eprubeta , fotonii si-au pastrat forma.

2. Noi ne putem modifica propriul ADN, prin sentimentele si gandurile pe care le emitem

S-a introdus ADN uman in epubete , si in timp ce subiectul uman era supus unui camp emotional puternic, s-au putut observa modificari la nivelul ADN-ul . Cand subiectul emitea stari de iubire, de recunostinta, ADN-ul se dilata, in timp ce in cazul sentimentelor de furie, stres, ADN-ul se contracta, blocand caile de comunicare. Tot ceea ce gandim si simtim, ADN-ul nostru percepe in mai putin de o nanosecunda...

Simplu , ca la matematica, rezulta ca PRIN SENTIMENTELE NOASTRE ( daca putem sa influentam ADN-ul si ADN-ul are influenta asupra mediului exterior) PUTEM INFLUENTA LUMEA INCONJURATOARE, LUMEA MATERIALA.

S-a dovedit stiintific!

 Influenta gandurilor asupra materiei este demonstrata si de dr. Masaru Emoto, care a impregnat apa cu diferite energii corespunzatoare diferitelor cuvinte.Cristalele de apa au reactionat si s-au ordonat in functie de energia cuvantului...esti prostanac...-apa era un haos nedefinit, ..te iubesc...cristalul de apa era o floare superba de gheata..inflorita, cu modele ordonate...

Noi suntem cel putin 70% apa...... si daca suntem apa, suntem energie , suntem informatie, suntem lumina, inseamna ca noi suntem TOT, innotam in acest imens ocean cuantic, de energie care uneste TOTUL..

Filmul: Legea rezonantei oculte, un alt pas pe calea intelegerii ....




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu