joi, 8 martie 2012

Filmul " Noua Biologie" - de Dr. Bruce Lipton, m-a impresionat foarte mult. Dr. Bruce Lipton este  cercetator in domeniul biologiei celulare, a realizat clonarea celulelor stem in cadrul cercetatarilor facute legate de distrofia musculara,a pus bazele unei tehnici de transplant de tesut. Un cercetator,  care a unit stiinta cu spiritul....

Am extras unele idei care mi s-au parut mie mai importante din acest film.Un om de stiinta, un ateu, a demonstrat stiintific, ca existam ca spirite in afara trupului si suntem vesnici...

Universul este ENERGIE, si energia da forma materiei.  Totul este interconectat(principiul holismului)  Noi toti suntem interconectati si legati de mediul inconjurator. Medicina moderna citeste de altfel  energia moleculelor .

Stresul ne deschide corpul catre vulnerabilizare si schimbarea functiilor prin campurile electromagnetice generate de telefoane, tv, ap. electrice.

Exista 3 comportamente ale celulei -inainte, inapoi si static. Cand gandim, noi dam informatii celulelor. Iubirea este hrana cea mai puternica pentru crestere(inainte) ofera sistemului fizic hormonii necesari mentenantei sanatatii. In starea de inapoi ( protectie) cantitatea de sange care alimenteaza organele vitale -viscerale -inima , plamanii, stomacul , SCADE , se alimenteaza organele proiectate pentru protectie, sistemul osos, membrele.

In ce priveste adaptarea la mediul inconjurator aceasta nu este intamplatoare asa cum sustinea teoria darwinista si evolutia nu a fost un accident. Prof. John Clairms, a facut un experiment in care a pus in lactoza o bacterie care nu supravietuia in acest mediu. Spre  surpriza lui , dupa cateva zile, cand se astepta sa nu mai gaseasca nimic, a gasit o colonie supravietuitoare si prolifica....Ce se intamplase...bacteria isi modificare exact acea gena intoleranta la lactoza....O descoperite uluitoare....aha...deci putem sa ne modificam genele, ADN-ul, ca influenta la mediul inconjurator... Avem celule care sunt capabile sa rescrie celelalte gene, uimitor...

Dar in acelasi timp, noi avem o perceptie subiectiva a mediului inconjurator, deoarece creierul nostru nu poate sustine cantitatea uriasa de informatii . In fiecare secunda creierul este bombardat cu 4 miliarde de impulsuri nervoase, din care creierul este capabil sa sustina doar 2 mii...Doar 2 mii din 4 miliarde...Deci majoritatea comportamentului este din experiente repetate mereu. Aceste repetitii sunt suma credintelor noastre, noi putem vedea doar ceea ce am fost antrenati sa vedem. O piatra in mijlocul drumului poate insemna pentru unul un motiv de suparare , de accident DACA CREDE IN FRICA ...iar pentru altul...noroc...si fericire..o bucata de aur.-TRAIESTE IN DRAGOSTE.

Gandurile noastre nu stau in capul nostru, ele sunt energii pe care le trimitem afara , in campul cuantic si sunt  receptate de acei oameni care au ganduri asemanatoare.

Celulele au antene la suprafata lor, ele recepteaza identitate, s-a descoperit recent. Receptori de sine, receptori ai Sinelui. Celulele sunt universale, daca le tai antenele. Identitatea vine de la aceste antene, tu nu esti in interiorul corpului tau, tu esti in mediul inconjurator

Un biolog celular, nespiritual a vazut realitatea unei identitati spirituale, spiritul persista indiferent daca trupul este aici sau nu. Este demonstrat stiintific. Suntem mai mult decat un corp fizic, si identitatea noastra exista in afara trupului.

1. CREDINTELE SUNT CREATE IN CREIER
2.CREDINTELE AJUSTEAZA CORPUL SA SE POTRIVEASCA CREDINTELOR
3.UNDE LE CEREBRALE SUNT TRANSMISE IN MEDIUL INCONJURATOR

NE PUTEM SCHIMBA CREDINTELE-ELE NE DETERMINA VIATA.

Noi suntem singurii responsabili de viata noastra, odata ce devenim constienti de asta ! Nu e minunat ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu